Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı Öğrencileri Sanayi İşbirliği Çerçevesinde ÖNDER Ltd.Şti'nin Gerçekleştirdiği Sertifika Eğitimine Katıldı

Üniversite-Sanayi İşbirliği çerçevesinde Kocaeli Üniversitesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Gaz ve Tesisatı Teknolojsi Programı Öğrencilerine yönelik ÖNDER Ltd.Sti.'nin Kocaeli'de Sanayi Mahallesi'nde bulunan Eğitim Merkezinde  Gaz armatürleri, Gaz Yakma Sistemleri ve Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanların Kaskad Bağlantıları ve Isı Kontrol Ekipmanları konularında uygulamalı eğitimin 2.'ncisi gerçekleştirildi. Şirket, Alman G. KROMSCHRÖDER AG firmasının Temsilciliğini yürütmekte ve ayrıca alman firmasıyla birlikte; Sanayi fırın ve tesislerinin Gaz yakma sistemlerinin, Sıvı ve katı yakıtlı tesislerin gaz yakma dönüşümünün Gaz basınç düşürme ve ölçme istasyonlarının Projelendirilmesi, Satışı, Montajı ve Çalıştırılması konularında hizmet vermektedir. Bu eğitim çalışması 08 Nisan 2011 Cuma günü 09:30 - 15:30 saatler arasında yapıldı. Eğitime Öğr.Gör. Ersen TİRYAKİ başkanlığında Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri katıldı.  Genelde ücretli olan bu eğitimden öğrencilerimiz ücretsiz olarak faydalandı ve ayrıca  öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi. Bu eğitim çalışması ÖNDER Ltd.Sti.'nin yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde süreklilik kazandı ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca şirket tarafından öğrencilerimize yönelik her yaz dönemi için 2 kişilik staj yeri tahsis edilecektir.